Gulve

Indendørs gulve, Udendørs gulve, Massivtræ, Laminat, etc.

VI ANBEFALER: 

E850 Gulvspartel:   Perfekt til fuldspartling af gulv. Bruges ofte til fuldspartling af alle typer parketgulv, især til højkantsparket. 
Knastfyld:   Til reparationer både under produktion af gulvet, samt til efterreparation og restoration af i forvejen lagt gulv. Bruges ikke til mindre ridser.
Pulverspartel:   Til reparation af mindre skader i trægulv. Er særdeles god til anvendelse i større produktionsregi.  Kan blandes til at matche træets farve. Er ideel til efterbehandling med bejdse.  Brug spartelhærder for øget styrke, mere vandresistens og hurtigere hærdning.

Døre

Typiske skader: Indendørs døre, Udendørs døre, Mellemlagsreparationer, Kantreparationer, etc.

VI ANBEFALER:

KNASTFYLD:   Til større skader i trædøre, fx. revner, knaster, kanter etc. Perfekt til reparation af døre, da dets fleksible egenskaber gør det ideel til at modstå udendørs miljø. Kan modstå temperaturer fra -50° til 140º. Bruges ikke til helt tynde/små ridser. 
E800 AQUA+:   Til små og mellemstore reparationer. E800 Aqua+ er en vandafvisende spartelmasse, der er ideel til både udendørs og indendørs brug. E800 Aqua+ accepterer alle overfladebehandlinger efter pudsning - det er dog ikke nødvendigt, da spartelmassen er vandafvisende når den er hærdet. 
VOKS:   Til reparation af små skader og tynde ridser. Er ideel til optegning af træets årer samt farveudligning. Vigtigt! Skal overmales ved udendørs brug. 

Vinduer

Indendørs vinduer, udendørs vinduer, mellemlagsreparationer, kantreparationer, etc.

VI ANBEFALER: 

KNASTFYLD:   Til større reparationer i trævinduer som revner, knaster og kanter. Perfekt til reparation af vinduer, da dets fleksible egenskaber gør det ideel til at modstå udendørs miljø. Knastfyld er samtidig også vandafvisende. Kan modstå temperaturer fra -50º til 140º. Bruges ikke til mindre/tynde ridser. 
E800 Aqua+:   Til små og mellemstore reparationer. E800 Aqua+ er en vandafvisende spartelmasse, hvilket gør den ideel til både indendørs og udendørs brug ved reparation i vinduer. 
VOKS:   Til reparation af små skader og tynde ridser. Er ideel til optegning af træets årer samt farveudligning. Vigtigt! Voks skal overmales ved udendørs brug. 

Møbler

Indendørs møbler, udendørs møbler, plankeborde, kantreparationer

VI ANBEFALER:

KNASTFYLD:   Til større skader i produktionen af møbler. Bruges til reparation af indendørs og udendørs møbler. Knastfyld er vandafvisende hvilket gør den egnet til udendørs reparationer. Perfekt til reparation af større knaster, revner og sprækker, da Knastfyld er lidt fleksibelt og arbejder med træet. Ideel til alle typer kant- og hjørnereparationer. 
E800 AQUA+:   Til små og mellemstore reparationer. E800 spartelmassen er vandresistent og er ideel til både indendørs og udendørs brug.
PULVERSPARTEL:   Til mindre skader. Er særdeles god til anvendelse i større produktionsregi. Kan blandes til at matche træets farve. Er ideel til efterbehandling med bejdse. Brug spartelhærder for øget styrke, mere vandresistens og hurtigere hærdning.
WOOD FILLER:   Til små og mellemstore skader i træmøbler. Bruges kun til indendørs møbler. 
VOKS:   Til reparation af små skader og ridser. Er ideel til optegning af træets årer, samt farveudligning. Skal overmales ved udendørs brug.
 

Trapper

Indendørs trapper, Udendørs trapper, Mellemlagsreparationer, Kantreparationer, etc.

VI ANBEFALER:

Knastfyld:   Til større reparationer i trætrapper som revner, knaster og kanter. Perfekt til reparation af trapper da dets fleksible egenskaber gør det ideel til at modstå udendørs miljø. Kan modstå temperaturer fra -50° til + 140°. Bruges ikke til mindre ridser.
E800 Aqua+:   Til små og mellemstore reparationer. E800 Aqua+ spartelmassen er vandresistent og hermed ideel til både indendørs og udendørs brug.
Voks:   Til reparation af små skader og ridser. Er ideel til optegning af træets årer, samt farveudligning. Skal overmales ved udendørs brug.

Limtræ

Overflade, Kantreparationer, Kontruktionslimtræ, Møbellimtræ, etc.

VI ANBEFALER: 

Knastfyld:   Til alle typer synlige reparationer i finere limtræ af højere kvalitet. Knastfylder bruges ofte til at reparere udfaldene eller skadede knaster, samt kanter og andre større skader.  Bruges ikke til mindre ridser.
Wood Filler:   Til små og mellemstore skader i limtræ af alle kvaliteter. Bruges ofte til hurtig og effektiv reparation af ikke synlige skader i limtræet. Bruges kun til reparationer i indendørs limtræ.
Pulverspartel:   Til mindre skader. Er særdeles god til anvendelse i større produktionsregi. Kan blandes til at matche træets farve. Er ideel til efterbehandling med bejdse. Brug spartelhærder for øget styrke, mere vandresistens og hurtigere hærdning.

Forskalling

Typiske skader: Overflade, Mellemlag, etc.

VI ANBEFALER:

KNASTFYLD:   Til svære reparationer, samt i kombination med træ-lus. Bruges i mange tilfælde til at erstatte større træ-lus, samt til at reparere fordybninger, længere revner og sprækker. Knastfylder er ideel til reparation af forskalling, da det er meget hårdfør og kan modstå den hårdhændede behandling i forskallingsarbejdet. Ydermere, kan eventuelt opståede skader i knastfylderen, under produktion, let efterrepareres øjeblikkeligt. Bruges ikke til mindre ridser.

Andet

Typiske skader: Skrue- og sømhuller, touch up etc.

FÅ BEGRÆNSNINGER: 

KNASTFYLD:   Der er stort set ingen grænser for hvad Knastfyld kan bruges til, når det angår reparation, udfyldning samt dækning af skader og huller i træ. Knastfyld kan også bruges til reparation af skader/huller i glasfiber. 

VOKS:   Vores voksprogram gør det enkelt og let at reparere alle typer små skader og ridser i træ. Voks bruges ofte til at ”shine” træelementer op, hvad enten det gælder kniv-ridser i køkkenbordet, slitage på møbler, eller genopfriskning/ optegning af træ åre. Skal altid overmales ved udendørs brug.